Kesäteatteria sähköherkille

Kuva: Jessica Calonius

Sähköherkkyyssäätiö kutsuu sähköherkät kesäteatteriin. Tule katsomaan Teatteri Helsingin näytelmää Lainavaimo Helsingin Tervasaareen. Me tarjoamme!

Lainavaimo on katalonialaisen Jordi Calderanin kirjoittama kahden miehen komedia. Säätiö on varannut sähköherkille paikkoja neljään esitykseen heinä-elokuussa.

Valitse päivistä itsellesi sopiva. Iltanäytökset ovat

  • tiistaina 24.7. klo 19
  • tiistaina 31.7. klo 19
  • keskiviikkona 8.8. klo 19

ja päivänäytös

  • lauantaina 11.8. klo 15.

Tervasaaren katsomo on kiinteä amfiteatteri. Sen sähkömagneettiset kentät on mitattu, ja kahden alimman rivin kentät on todettu mataliksi. Keväällä tehdyissä mittauksissa alarivien radiotaajuinen tehotiheys oli alle 0,030 mW/m2, sähkökenttä vain noin 2,5 V/m ja magneettikenttä noin 90 nT. Katsomon ensimmäisen ja toisen rivin keskeltä on säätiön vieraille varattuna 25 paikkaa kaikissa neljässä mainitussa esityksessä.

Ennen esitystä yleisöä pyydetään sammuttamaan puhelimensa tai vähintään laittamaan ne lentotilaan. Esityksessä käytetään hyvin vähän tekniikkaa. Sisään pääset mainitsemalla, että sinulla on säätiön tarjoama paikka. Lippuja ei tarvitse esittää.

Mukaan voi ottaa seuralaisen tai seuralaisia. Yli kahden hengen seurueen toivotaan ilmoittavan tulostaan etukäteen Teatterin Helsingille puhelimitse tai sähköpostitse: puh. 045 1319 150, teatterihelsinki@gmail.com

Esityksen kesto on noin kaksi tuntia väliaikoineen. Perille asti pääsee autolla, taksilla, pyörällä ja kävellen, kohtuullisen lähelle bussilla nro 16.

Lisätietoja:  http://www.teatterihelsinki.fi

Facebook: https://www.facebook.com/TeatteriHelsinki/